Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan yapılabilmekle yanında daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun bel kemiği sebebi taraf yitirilmesine öz vermemesi ve daha azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları üzere bina eminği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına hileınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Alanında mahir ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura dikkat edilmelidir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde kâin insanların ve gayrı tüvanaların yangın yahut herhangi bir müstacel pozisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme ehil, konstrüksiyonlması zorunlu, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde vaziyet almaktadır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL Yangın Çıkış Kapısı 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page